Copyright 2019 - Custom text here
  • RK Delminuim

  • RK Delminuim

  • RK Delminuim

  • ŽRK Delminuim

  • ŽRK Delminuim

Nedjelja, 28 Veljača 2016 10:10

Natjecanje mlađe dobnih kategorija GSD Tomislavgrad 27.02.2016

GRADSKA ŠPORTSKA DVORANA TOMISLAVGRAD

Subota; 27.02.2016 godine

RK DELMINIUM – RK IZVIĐAČ

REZULTATI UTAKMICA

 

 

Rezultat utakmicai:

Mlađe Kadetkinje

ŽRK DELMINIUM – RK IZVIĐAČ 23 : 8

 

RK DELMINIUM ugostio je rukometašice i rukometaše iz Ljubuškoga i odigrane su ukupno 3. utakmice. Prvu utakmicu igrale su Mlađe Kadetkinje u kojoj su naše rukometašice prvakinje Rukometnog saveza Herceg Bosne i viceprvakinje Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine pokazale odličnu igru i rutinski odigrale utakmicu. Zanimljivost ove utakmice je što su sve naše igračice postizale golove, što je odlika puno kvalitetnog rada na treninzima i zajedništva cijele ekipe. Veliki dobitak ove naše ekipe je nova vratarka Radoš, koja plijeni svojim talentom, motorikom i sportskom inteligencijom. Sigurni smo u jedno, da je velika karijera ispred ove naše generacije rukometašica.

 

Mlađi Kadeti

RK DELMINIUM – RK IZVIĐAČ 18 : 17

Odlična i neizvjesna utakmica do samog kraja, u kojoj su naši  rukometaši imali više sreće na kraju utakmice i sa jednim golom razlike pobijedili ekipu koji su prošlogodišnji prvaci RS HERCEG BOSNE I RS BOSNE I HERCEGOVINE.

 

Dječaci

RK DELMINIUM – RK IZVIĐAČ 5 : 10

Prepolovljena ekipa Delminiuma nije mogla parirati kolegama iz Ljubuškog, jer bolest i gripa spriječila je u nastupu nekoliko naših igrača. Čestitka ekipama na dobrom vladanju i svakako domaćim ekipama na pobjedama.

Također se želimo zahvaliti svim navijačima koji su izdvojili svoje vrijeme i svojim navijanjem pomogli našim mladim sportašicama i sportašima u njihovom športskom razvoju.