Copyright 2019 - Custom text here
  • RK Delminuim

  • RK Delminuim

  • RK Delminuim

  • ŽRK Delminuim

  • ŽRK Delminuim

Nedjelja, 26 Studeni 2017 19:39

Uspješan nastup rukometašica i rukometaša Delminiuma u Kiseljaku

Rezultati natjecanja rukometašica i rukometaša Delminiuma

Djevojčice uzrast 2006. godište

ŽRK Kiseljak - ŽRK Delminium 4 : 8

Odlično otvaranje utakmice najmlađih rukometašica ŽRK Delminiuma, uzrast 2006. godište, protiv vršnjakinja iz Kiseljaka, i stečenu prednost držale su cijelu utakmicu da bi ma kraju naše cure slavile rezultatom 8:4. Sve pohvale na pruženoj igri našim djevojčicama, a njihovu igru nagradili su i mnogobrojni gledatelji u gradskoj dvorani Kiseljak. Gromoglasnim pljeskom nagradivali su poteze naših djevojčica, jer u kratkom periodu svladale su rukometnu abecedu i možemo se radovati sljedećim utakmicama. 

Kadeti RK Delminiuma održali su školu rukometa svojim vršnjacima iz Kiseljaka. Krasnim i uigranim akcijama, cepelinima i raznovrsnim repertoarom uveseljavali su navijače u gradskoj dvorani Kiseljak. Na kraju su priveli utakmicu kraju s pet golova razlike

RK Kiseljak RK Delminium 19: 24

Na kraju ovoga prvenstvenog druženja u Kiseljaku naše cure odigrale su 4. Kolo I lige Herceg Bosne i uljepšale ovo druženje s pobjedom od šest golova razlike. Također su odigrale odličnu utakmicu i pokazale da nisu slučajno na prvom mjestu lige Herceg Bosne. 

ŽRK Kiseljak ŽRK Delminium 26: 32

Čestitamo našim ekipama na pobjedama i želimo im uspjeh u daljnjim natjecanjima. 

RK Delminium